úterý 25. srpna 2009

Rekonstrukce satny

Zda se, ze je tento rok ve znameni rekonstrukci ;-) I kdyz uz mam provozniho neporadku az nad hlavu, jsem rada. Nervy to jsou, prace az nad hlavu, 'odsejpa' to pomalu, ale jiste. O prazdninach, kdyz byly deti pryc, jsme dokoncili rekonstrukci satny. Jeste nas tedy ceka par dokoncovacich praci, ale uz je nastehovano i nadekorovano - jak jinak ;-)
Nasi vasen pro barvy jsem opet zkonkretizovala (barvy na foto lehce zkresluji), ale vzhledem k tomu, ze jsem preci jen chtela satnu ve stylu 'sarmu' vybrala jsem stare dekorace nebo dekorace pripominajici dobu nasich babicek.
Usporadani nabytku jsme zvolili take neobvykle. Abychom nemeli preplnene obvodni zdi, kde se stejne kvuli topeni, dverim nebo ovitrani skrine vs komody nedalo dat vse, zvolili jsme maly ostuvek uprosted satny. Ten slouzi zaroven k odkladani sperku, hodinek a i jako moje licici toaletka ;-)
A na zaver podekovani! Chtela bych zde podekovat i vsem mojim kamaradkam z www.living.cz za rady a porady a hlavne Kami za krasna udratkovana raminka, banku na kyti a srdicka http://kavaza.blogspot.com/ (na strankach najdete i odkaz na obchudek, kde si takovou krasu muzete zakoupit).
Jooo, a dalsi etapa? Sjednoceni stylu uloznych krabic - zatim to je styl, co dum dal ;-))

1 komentář:

  1. Krásná šatna a hlavně spousta úložného prostoru. Také máme samostatnou šatnu, protože máme malé pokoje a skříně už by se nám tam nevešly. Původně jsme udělali modrou výmalbu ale protože to působilo jako v akvárku, přemalovali jsme stěny na žluto. Ale v kombinaci s příjemnou zelenkavou se mi líbí i ta vaše modrá :o)

    OdpovědětVymazat